Over ons

Dé specialist in perfect afgewerkte metalen maatwerk designproducten (RVS en staal)

BD RVS Designs, gevestigd in Bunschoten, is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve en uiterst duurzame metalen designproducten op maat. Onze maatwerkproducten van RVS en staal onderscheiden zich door een perfecte afwerking met bijzonder fijn laswerk en uiterst fraai afgewerkte lasnaden.

Berry DorrestijnWe begonnen ooit met het ontwerp en de productie van roestvrijstalen designradiatoren. Inmiddels is ons productaanbod veel uitgebreider. Naast RVS designradiatoren ontwerpen en maken we onder meer RVS en stalen balustrades (voor binnen en buiten), allerlei prachtige trapleuningen, RVS en stalen onderstellen voor eet- en salontafels, RVS en stalen hekwerken, RVS  en stalen spiegellijsten, RVS plinten en sierlijsten en RVS design reclameborden.

Waardoor wij ons onderscheiden? Ten eerste door onze speciale passie voor prachtige metalen designproducten, maar ook door onze ruime ervaring op het gebied van productie. Kenmerkend is eveneens onze bijzonder hoogwaardige afwerking. Elk van onze stalen producten kan worden gepoedercoated in iedere gewenste standaard RAL-kleur, zowel in mat als met een glanzende afwerking.

Afspreken in onze showroom?
Heeft u een speciale wens of een (ruw) idee? Laten we dan eens vrijblijvend afspreken in onze showroom in Bunschoten. We bespreken dan in alle rust uw ideeën en wensen. Vervolgens ontvangt u een voorstel met prijsopgave voor het ontwerp en de realisatie en, zo u wilt, ook voor het inmeten en de montage op locatie.

Wij komen graag met u in contact

Wilt u meer weten over onze producten, bel of stuur ons een mail.

BD RVS Designs

Handelsweg 12a
3751 LR Bunschoten
Telefoon: 06-52 074 043
E-mail: info@bd-rvsdesigns.nl