Eettafel ovaal Utrecht

U weet ongetwijfeld dat er van alles mogelijk is met de vorm van uw eettafel. Wilt u een nieuwe eettafel en bent u uitgekeken op een standaard rechthoekige eettafel, dan kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld met een eettafel met een ovalen blad. Bent u op zoek naar een eettafel in ovaal vorm in Utrecht? Kijk dan zeker naar de handgemaakte tafels van BD RVS Designs. Wij hebben diverse ovalen tafels in onze collectie en kunnen zelfs uw tafel op maat voor u maken.

Uw eettafel in ovaal in Utrecht voor u op maat gemaakt

U bent op afspraak van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg. Hier kunt u voorbeelden bekijken van tafels die wij zoals voor u kunnen ontwerpen en produceren. Misschien ziet u hier wel een voorbeeld van een eettafel met ovaal tafelblad die wij elders in Utrecht of omgeving eerder hebben geleverd.

Wij kunnen het blad van uw ovalen tafel precies maken zoals u wilt. Dit geldt zowel voor de afmetingen als voor het materiaalgebruik. Een houten, glazen of RVS-blad: de keuze is aan u. Wij leveren al onze tafels met prachtige, met de hand vervaardigde onderstellen. Omdat wij ook de onderstellen op maat maken, hebt u nog meer mogelijkheden om uit te kiezen.

Een ovalen eettafel in elke stijl

Een eettafel in ovaal vorm lijkt in eerste instantie misschien een zeer moderne tafel, zeker wanneer deze wordt uitgevoerd met een glazen blad en een moderne RVS-poot of onderstel. Bent u echter op zoek naar een meer klassieke eettafel in ovaal vorm in Utrecht, dan kunt u ook met een gerust hart bij ons terecht. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij uw tafel leveren in elke gewenste stijl. U bepaalt, wij maken. Wij voorzien u altijd van een tafel waar u nog jarenlang trots op kunt zijn en waaraan u elke dag weer met veel plezier zult dineren.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Omdat wij maatwerk leveren, hebben onze tafels geen vaste prijs. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte, zeer scherp geprijsde offerte te ontvangen voor uw unieke eettafel in ovaal vorm in Utrecht.