Glazen salontafel Utrecht

Voor een glazen salontafel in Utrecht kunt u op zeer veel plekken terecht. Toch komen mensen die op zoek zijn naar een echt bijzonder exemplaar bij ons uit. Waarom? BD RVS Designs maakt alle producten met de hand en op maat. Het behoeft geen uitleg dat dit zorgt voor een enorme meerwaarde. De enige vraag is: naar wat voor soort glazen salontafel in Utrecht bent u op zoek?

Maatwerk, dus u bepaalt

Op onze website kunt u talloze voorbeelden vinden van glazen salontafels die wij u kunnen leveren. Heeft u iets anders in gedachten, dan is dit geen enkel probleem. Omdat wij maatwerk als standaard hanteren, kunt u uw tafel helemaal laten ontwerpen en vervaardigen naar uw eigen smaak, wensen en eisen. Daarom komen zoveel mensen voor een glazen salontafel in Utrecht naar ons toe. Ook van ver buiten de regio krijgen wij aanvragen voor onze unieke producten.

Een bijzonder onderstel

U kunt uw glazen salontafel bij ons dus helemaal naar uw smaak laten ontwerpen. Dit geldt niet alleen voor de vormgeving, maar ook voor de afmetingen. Of u nu een ronde, vierkante of ovale salontafel wenst: wij maken altijd een exemplaar in de afmetingen die u wilt. Zo is er voor elke woning en voor elke plek in huis een goede salontafel te ontwerpen.

Waar u ook altijd op mag rekenen, is een bijzonder onderstel. Wij zijn RVS-specialisten en maken niet alleen het tafelblad, maar ook het onderstel op maat. Of u nu wilt gaan voor een centraal geplaatste poot, poten op de hoeken of een frame: alles is mogelijk. Ook populaire zijn zwarte RVS-onderstellen die wij afwerken met een zeer hoogwaardige coating.

Door alle mogelijkheden kan werkelijk iedereen een geschikte salontafel bij ons vinden. Van uw glazen salontafel is er in Utrecht en ver daarbuiten dan ook geen tweede.

Kom inspiratie opdoen

Heeft u interesse in zo’n prachtige glazen salontafel, maar wilt u eerst zelf zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn? U bent van harte welkom om op afspraak eens langs te komen in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg. Wij nemen graag de tijd om met u de mogelijkheden te bespreken en in onze showroom kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u voor een glazen salontafel in Utrecht of omgeving.