Desire 2

De Desire 2 heeft een exacte verdeling van 5 sets rechthoekige stralingsbuizen met genoeg ruimte om uw handdoek op te hangen.
De middenaansluiting en de verzonken aansluitingen bovenin de vierkante collectoren, zijn voorzien van standaard 1/2 ” binnendraad.
De radiator wordt geheel naar uw wens op maat gemaakt.

Afgebeelde voorbeeld van de Desire 2 radiator heeft een afmeting van: 180x 60 cm

Direct offerte aanvragen

Exclusieve RVS design radiatoren

Deze exclusieve design radiatoren van mat geborsteld roestvrij staal ( ook wel roestvast staal genoemd ) worden op maat gemaakt en zijn dus in elke gewenste maatvoering leverbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om de maatvoering van de aansluitingen naar uw eigen wensen aan te passen.

Bezoek onze showroom om de verschillende modellen te bekijken.
RVS design radiator Exclusive 1 6 - kopie - kopie

RVS-design-radiator-Desire-02-(7)middenaansluitingEen midden-aansluiting is mogelijk, waaronder een aansluitblok met thermostaatknop geplaatst kan worden.

Design aansluitblokken

Tevens kan de positie van de ophangpunten zelf bepaald worden, waardoor het niet meer nodig is om opnieuw bevestigingspunten in de muur aan te brengen indien u een oude radiator wilt vervangen.

Alle radiatoren zijn voorzien van een ontluchtingsnippel en een ophangsysteem.

BD RVS Designs biedt de mogelijkheid om de radiator bij u in te komen meten.

Een radiator kan veel meer zijn dan een onmisbare bron van warmte. Met de design radiatoren van BD RVS Designs wordt uw verwarming ineens een stijlvol onderdeel van uw keuken, bad- of woonkamer, met een strak design.

Meer weten?

Aangezien BD RVS Designs maatwerk levert, staan er geen prijzen vermeld op deze website.

U kunt een e-mail sturen naar info@bd-rvsdesigns.nl voor informatie of een prijsopgave op maat.
Staat uw product niet op onze website of heeft u een eigen ontwerp? Laat het ons weten, wij maken voor u een offerte op maat.