Stalen designtrap voor thuis of op kantoor

Wilt u een unieke stalen designtrap in uw woning, bedrijfspand of kantoor? Een prima keuze want een stalen designtrap zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling, zowel in een klassiek als modern huis of bedrijfspand.

Uniek design, afwerking naar wens
Wij kunnen voor u een prachtige en duurzame stalen trap op maat maken en die volledig naar wens afwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere matzwarte poedercoating of voor afwerking met een stijlvolle glanzend witte poedercoating. U wilt uw stalen designtrap perfect laten passen bij uw vloer? Geen probleem. De treden kunnen we in vele verschillende kleuren lakken. U heeft keuze uit nagenoeg elke gewenste RAL-kleur.

Extra krasbestendig en slijtvast
De door ons gebruikte poedercoating (Qualicoat klasse 1 certificering) onderscheidt zich door een extra fijne structuur. Dit biedt twee belangrijke voordelen: uw stalen designtrap krijgt een warme en luxe uitstraling en de oppervlakte wordt extra verhard. Dit draagt bij aan krasbestendigheid en zorgt voor meer slijtvastheid waardoor uw stalen designtrap extra lang meegaat.

Te combineren met houten treden
Natuurlijk is het ook mogelijk om uw unieke stalen designtrap uit te voeren met houten treden. Om u te verzekeren van een duurzame en bijzonder mooie kwaliteit gebruiken wij hiervoor doorgaans massief eikenhout.

BD RVS Designs stalen mat zwarte designtrap met hardhouten tredes

200223 BD RVS Design stalen designtrap mat wit totaaloverzicht 1

Bijpassende stalen trapleuning
Naast de eerder vermelde uitvoeringen zijn er tal van andere uitvoeringsvarianten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw stalen designtrap en de trapleuning op eenzelfde manier uit te voeren zodat u een harmonieus en uniek geheel krijgt.

Geen nieuwe bevestigingspunten
Om u onnodige kosten te besparen nemen we hierbij desgewenst exact de maatvoering van uw oude trapleuning over zodat die eenvoudig te monteren is en er geen nieuwe bevestigingspunten in uw afgewerkte muur nodig zijn.

U bepaalt de uitvoering
U ziet het: het aantal mogelijkheden op het gebied van stalen designtrappen is bij BD RVS Designs vrijwel onbeperkt. U bepaalt de uitvoering.

Voor elke wens op het gebied van stalen designtrappen kunnen wij u een passend ontwerp maken en zorgen voor een perfecte realisatie waarbij u verzekerd bent van een uiterst solide geheel. Dat geldt voor een stalen trap in uw woning maar ook voor een slijtvaste industriële trap in uw bedrijfspand.

Kom naar onze showroom (op afspraak)
Onze stalen designtrappen worden volledig op maat gemaakt. Daarom vermelden we hier geen prijzen. Wilt u meer informatie of een offerte? Kom dan naar onze showroom in Bunschoten.

Kijkt u ook eens bij onze stalen binnenbalustrades.


Stalen trap met stalen treden mat wit

 

Stalen trap met eikenhouten treden mat zwart

 

Stalen trap met stalen treden mat wit

 

Stalen trap met eikenhouten treden mat zwart