Trapleuning zwart Utrecht

De leuning van uw trap is bepalend voor de uitstraling hiervan. Een mooie trap wordt een heel stuk minder mooi met een leuning die er niet goed bij past, die zijn beste tijd gehad heeft of die eenvoudigweg nogal saai is. Een gemiddelde trap wordt daarentegen ineens een stuk mooier met een leuning die iets toevoegt. Wij kunnen die extra sfeer en uitstraling toevoegen aan uw trap, of deze zich nu in uw hal of in een kamer bevindt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwarte trapleuning? Voor de mooiste trapleuning in zwart in Utrecht moet u bij BD RVS Designs zijn. Wij vertellen u graag waarom.

Uw trapleuning in zwart in Utrecht voor u met de hand en op maat gemaakt

BD RVS Designs staat voor kwaliteit en authentiek Hollands vakmanschap. Trapleuningen krijgen vaak veel te weinig aandacht. Wellicht weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is. Hiervoor hoeft u alleen maar in onze collectie te kijken.

Zoals u kunt zien op onze website, kunnen wij u alle mogelijke stijlen trapleuningen leveren. Uniek daarbij is dat elke trapleuning met de hand en op maat wordt gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige leuning vervangen door een prachtige trapleuning in zwart? Dat kan. Wij komen bij u thuis in Utrecht of elders in de regio om uw leuning op te meten zodat wij kunnen zorgen voor een nieuw exemplaar dat perfect past.

Geniet van de uitstraling van RVS

Onze zwarte RVS trapleuningen blinken uit op het gebied van design, maar ook qua afwerking. Onze specialisten passen zeer precies laswerk toe en de zwarte afwerking wordt gedaan met een zeer kwalitatieve coating.
Op het gebied van RVS bieden wij u de ruimste keuze in trapleuningen in het zwart in Utrecht en ver daarbuiten. Modern, robuust, klassiek, bijzonder: alles is mogelijk.
Ontdek onze goede prijzen

Ondanks dat wij maatwerk leveren, bieden wij u goede, eerlijke prijzen. Bij onze leuningen kunt u dan ook altijd rekenen op een geweldige prijs-/kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg om de diverse leuningen met eigen ogen te kunnen zien. Wij helpen u graag!